Pizza vegetariana

Timp pregatire
130 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru coca:300 mL apa calduta
  • 1/2 pachet drojdie
  • 1 linguritza sare
  • 75 mL ulei
  • faina
  • Umplutura:
  • 4 cepe
  • 400g ciuperci proaspete
  • masline
  • rosii
  • ardei gras
  • pasta de rosii
  • ketchup
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Coca se prepara amestecand apa,drojdia,uleiul,sarea si faina cat cuprinde.Cand aluatul a crescut se intinde intr-o tava tapetata cu hartie de copt.Se unge cu pensula cu ulei blatul;apoi se stropeste cu ketchup.

Se calesc in putin ulei 3 cepe taiate solzisori si ciupercile taiate feliute.Dupa ce s-au calit se adauga o lingura de pasta de rosii si o lingurita de piper se amesteca si se mai lasa 1 minut la foc;apoi se lasa sa se raceasca.

Cand s-au racit se intind pe blat peste care se aseaza maslinele fara samburi,1 ceapa taiata solzisori,rosii taiate felii subtiri si ardei gras taiat fasii.Acestea din urma(maslinele,ceapa,rosiile si ardeii)se pun astfel incat sa acopere toata suprafata blatului.Apoi se stropeste cu putin ulei si ketchup si se adauga sare si piper.

Se lasa la cuptor aproximativ o ora.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise