Pizza vegetariana

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 g faina
  • 100 ml ulei
  • drojdie proaspata
  • 100 ml apa minerala
  • 250 g masline
  • 200 g cascaval vegetal sau branza de tofu
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 1 ardei verde
  • 3 castraveti acri
  • 1 lingura de suc de rosii sau bulion
  • ketchup

Mod de preparare

Pui faina in lighian si o amesteci cu drojdia desfacuta in apa,putina sare si putin ulei,pana obtii un aluat usor de framantat.Lasi aluatul la dospit la caldura pana creste.Tai toate legumele fasii subtiri,iar cascavalul il dai la razatoare cu ochiuri mari.Din aluatul crescut intinzi o foaie pe care o asezi in tava de pizza,unsa cu putin ulei.Ungi aluatul de pizza cu pasta de rosii.Pui amestecul de legume si masline,apoi presari cascavalul.Pui tava in cuptorul incins si coci pizza.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise