Placinta aperitiv cu franjuri

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr ficat de porc
  • 200gr limba de porc
  • 200gr rinichi de porc
  • ceapa,usturoi,marar verde
  • 3oua
  • ulei
  • foi de placinta
  • sare
  • faina

Mod de preparare

Se pun la fiert ingredientele de carne de mai sus,se curata limba de pielita alba se toaca totul marunt cu cutitul se amesteca cu ceapa ,usturoi ,marar verde tocate marunt,cu ouale se potriveste de sare .Se unge un vas cu ulei se pun parti(franjuri)din foile de placinata,un strat apoi de compozitie si tot asa pina ce se adauga toata ,stratul de deasupra sa fie de franjuri peste care se aseaza ou batut amestecat cu putina apa si un praf de faina.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise