Placinta bostan / mere

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Foi : 1 ou, 15 lg lapte, 13 lg ulei,1 cubulet drojdie,1 vf lg sare, 2 pliculete zahar vanilat, faina cat cuprinde,zahar.
  • Umplutura : 1-2 felii bostan / sau 1kg mere.

Mod de preparare

Se pun intr-un castron ou, uleiul, vf sare, zaharul vanilat, iar laptele se incalzeste un pic si se dizolva drojdia, si se adauga peste celelate ingrediente. Faina cat cuprinde si se amesteca pana devine un aluat care merge intins. Se lasa la 15-20 min sa se odihneasca. Apoi se imparte in e 3 si se intinde. Pe foaie se stropeste cu un pic de ulei si se zahar rasfirat pe foaie apoi se pune umplutura, si se ruleaza.sau se poate pune foaie peste foaie, depinde cum doriti sa fie.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise