placinta creata

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet de foi de placinta
  • 1 litru lapte
  • 500 g branza
  • ulei pt uns foile sau unt,cum preferati

Mod de preparare

Se aseaza in forma cite 2 foi unse, se presara brinza si tot asa pina se termina. Ultima trebuie sa fie foaie, care se unge cu grasime, se da la cuptor si, cand s-a rumenit, se toarna laptele cald si o mai lasi la cuptor pina absoarbe tot laptele.

Este foarte buna calda cu o bere alaturi.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise