Placinta cu branza

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o foaie de foietaj (1kg)
  • un kg branza de vaci
  • 100 g branza de oi
  • sosul:
  • 5 oua
  • 1/2 l lapte
  • o cescuta ulei
  • sare, piper

Mod de preparare

Intinzi jumatate din foietaj in tava mare, inalta. Asezi branza de vaci peste foaie, presari branza de oi,asezi foaia de foietaj ramasa. Tai patrate,torni sosul pe care il obtii astfel:

bati ouale, adaugi uleiul, laptele, sare, piper (sosul se toarna peste placinta cruda, portionata).

Se da la cuptor (in prealabil incins).

Este coapta cand e bine rumenita.Aproximativ o ora si un sfert, in functie de cuptor. Pentru aspect se poate rade cascaval sau se presara cu susan si se mai tine 5 minute la cuptor. Se serveste calda.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise