Placinta cu branza

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 cutie smantana;
  • 1 cutie iaurt;
  • 10 oua;
  • 1 pachet foi de placinta;
  • 1 cana zahar;
  • branza dulce(jumatate de kg);
  • zahar vanilat;
  • esenta de rom;
  • unt(pentru uns tava);
  • stafide.

Mod de preparare

Se spag ouale(8 din cele 10) si se bat spuma impreuna cu zaharul esenta si esenta.Se da prin razatoare branza si se adauga in ou.Apoi se pun si stafidele inmuiat in prealabil..Se amesteca cu iaurtul si un sfert din smanatana.Se intinde foaie si se adauga compozitia.Se aseaza in tava unsa cu unt.Deasupra se mai bat 2 oua,se amesteca cu putin zahar si cu restul de smanatana,acoperindu.se uniform.Se da la cuport incins.cam la 150 de grade timp de 35 de min minim.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise