Placinta Cu Branza

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pandispanul:
  • 10 oua, 1 ½ cana zahar tos, 2 ½ cana faina, 1 zahar vanilat, esenta vanilie, 3 linguri ulei.

Mod de preparare

Albusurile se bat spuma, se aduaga zaharul batand pana se topeste zaharul.

Galbenusurile se freaca cu un praf de sare si cu cele 3 linguri de ulei.

Albusurile si galbenusurile se omogenizeaza bine si se pune faina treptat.

Se pune jumatate din cantitatea de pandispan intr-o tava unsa si tapetata, se lasa sa se coaca bine bandispanul, dupa care se pune branza de vaci amestecata cu oua si zanar, stafide.

Se toarna apoi se cea de a doua jumatate de pandispan peste si se lasa sa se coaca bine.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise