Placinta cu branza de burduf si urda.

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr branza de burduf.
  • 500 gr urda proaspata.
  • 300 gr smantana grasa.
  • 100 gr crema de iaurt.
  • 4 oua.
  • 1 kg foaie de placinta(Carrefour).

Mod de preparare

Se amesteca branza de burduf cu urda,crema de iaurt,smantana si 2 oua.Intindem o foaie de placinta,punem la mijloc umplutura de branza,adaugam si a doua foaie de placinta, o intepam cu o furculita din loc in loc si apoi o ungem cu un ou batut pe deasupra.Bagam placinta la cuptor la foc,molcom pentru 40 de minute.Scoatem placinta din cuptor dupa 40 de minute si o ungem cu cel de al doilea ou,intoarcem tava invers in cuptor si o mai bagam la cuptor pentru 30 de minute.Pofta buna !!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise