Placinta cu branza dulce si stafide

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet foi placinte
  • 500gr branza dulce
  • 100gr iaurt
  • 1 cana zahar
  • 5 oua
  • 100gr stafide
  • 1 esenta vanilie
  • 1 coaja rasa portocala
  • zahar pudra
  • ulei pentru uns foile si tava

Mod de preparare

Se bat spuma ouale cu zaharul.Se adauga esenta si coaja de portocala,urmate de branza pisata si iaurt.Se amesteca bine.Foile de placinta se ung individual si se aseaza in tava.Fiecare foaie se unge cu compozitia si se presara stafide.se repeta pana la ultima foaie,doar ca pe aceasta o ungem cu ulei fara a mai adauga compozitie.Se da la cuptor.Cand se rumeneste prima foaie se scoate din cuptor.Se presara zaharul pudra si se taie in bucati.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise