placinta cu branza telemea si stafide

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • faina, oua, untura, smantana, zahar vanilat si farin, sare, bicarbonat
  • pentru unplutura:branza de
  • vaci, oua, zahar, gris, stafide, coaja de lamaie,

Mod de preparare

Coca se imparte in 2 parti egale si se intinde in foi cu grosimea de 6-7 mm.

Una din foi se asaza intr-o tava si se coace pe jumatate la cuptor.

Branza de vaci se amesteca cu zahar , stafide, gris,zahar vanilat , ou, coaja rasa de lamaie si se asaza in tava peste foaia coapta pe jumatate. Se acopera cu cea de-a doua foaie si se

introduce la cuptor , pentru a se coace.

Placinta coapta se pudreaza cu zahar farin , se lasa sa se raceasca si se portioneaza.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise