Placinta cu cartofi si morcovi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 300 g de morcovi
  • - 300 g de cartofi
  • - 1 ceapă tăiată
  • - sare, piper
  • - 50 g de unt
  • - 150 ml de lapte
  • - 2 ouă
  • - 50 g de caşcaval ras

Mod de preparare

Curăţă, spală şi rade morcovii şi cartofii.

Într-o tigaie mare, încălzeşte untul şi căleşte legumele(ceapa, morcovii şi cartofii), adaugă sare si piper.

Lasă la foc mic 15 mn, amestecând din când în când.

Amestecă separat laptele, ouăle şi caşcavalul ras.

Varsă peste legume şi mai lasă 15 mn la foc mic.

Se serveşte caldă.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise