Placinta cu cartofi si morcovi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 300 g de morcovi
  • - 300 g de cartofi
  • - 1 ceapă tăiată
  • - sare, piper
  • - 50 g de unt
  • - 150 ml de lapte
  • - 2 ouă
  • - 50 g de caşcaval ras

Mod de preparare

Curăţă, spală şi rade morcovii şi cartofii.

Într-o tigaie mare, încălzeşte untul şi căleşte legumele(ceapa, morcovii şi cartofii), adaugă sare si piper.

Lasă la foc mic 15 mn, amestecând din când în când.

Amestecă separat laptele, ouăle şi caşcavalul ras.

Varsă peste legume şi mai lasă 15 mn la foc mic.

Se serveşte caldă.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise