Placinta cu ciuperci

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250 g faina
  • 250g brânză dulce
  • 250 g unt (margarina)
  • 1 kg ciuperci 2 cepe potrivite
  • 5 ouă
  • 400 g smântână(iaurt)
  • sare
  • 1 legatura patrunjel
  • piper
  • 100g cascaval.

Mod de preparare

Baltul:Se amestecă 250 g faina,250g brânză dulce, 250 g unt (margarina), un praf de sare şi se lasa la rece 20 min.

Umplutura: se spală,se curata si se taie bucati potrivite ciupercile şi sarea si se pun la pajit in putin ulei de masline pina scade toata apa . Cind sunt gata ciupercile in ele se taie marunt 1 legatură de patrunjel verde.

Intr-o tava dreptunghiulara mare se intinde blatul (lasat la frigider)si se ridica cam 3 cm pe marginea tăvii.Peste blat se pune compoziţia de ciuperci , peste care se bat cele 5 ouă amestecate cu smântâna(iaurt)putina sare si piper, la sfârşit se rad cele 100 g de cascaval şi totul se pune la cuptor pentru 25 de minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise