PLACINTA CU DOVLEAC

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Foi de placinta
  • Dovleac
  • Zahar
  • Vanilie
  • Scortisoara
  • Zahar pudra
  • Mere
  • Ulei de masline

Mod de preparare

Dovleacul se razuieste apoi se caleste in ulei de masline, se adauga zaharul si se parfumeaza cu scortisoara si vanilie.

Foile de placinta se ung cu ulei de masline, se suprapun cate 4 apoi se umplu cu compozitia de dovleac.

Foile se ruleaza, se aseaza in tava de copt si se coc la 180 de grade timp de 30 de minute.

Se decoreaza cu zahar pudra, scortisoara si cuburi din mere caramelizate

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise