Placinta cu iaurt

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • INGREDIENTE:
  • • 8 oua,
  • • 1 l iaurt,
  • • 250 g branza dulce,
  • • 2 pliculete zahar vanilat,
  • • o lamaie rasa,
  • • o cana zahar,
  • • 2-3 linguri gris,
  • • 100g stafide.

Mod de preparare

Ouale se pun intr-un castron impreuna cu branza dulce si se amesteca. Apoi se pune zaharul, zaharul vanilat, coaja rasa de la lamaie, grisul si iaurtul. La urma se pun stafidele.

In tava de aragaz se pun 4 - 5 foi de placinta unse cu ulei. Se toarna compozitia in tava si se pun alte 4-6 foi de placinta unse cu ulei. Se coace la fac potrivit. Cand se scoate din cuptor se pune desupa un propos de bucatarie ud. Se pudreaza cu zahar.

In compozitie se pot pune in loc de stafide, visine de la congelator.

Reteta este scurta si foarte buna!

Va rog, sa nu uitati un lucru foarte important: timpul unei femei este foarte pretios si, in genereal, sunt apreciate retele gustoase si usor de pregatit.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise