Placinta cu iaurt

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet foi de placinta
  • 200g branza dulce proaspata, 200g branza telemea rasa, 500ml iaurt,8 oua mari, 100g zahar, coaja rasa de la 1 lamaie,2 pliculete zahar vanilat, 150g stafide, ulei cca 200ml

Mod de preparare

Se incinge cuptorul la o temperatura de 200grade Celsius. Se amesteca toate ingredientele Se unge o tava pentru cuptor cu ulei, se aseaza primul strat format din 2 foi de placinta, se stropeste cu putin ulei, apoi se imprastie compozitia cu o lingura mai mare, dar sa nu fie prea multa compozitie deoarece se inmoaie prea mult foile. Se alterneaza apoi 1 foaie de placinta cu compozitie, pana cand se termina foile. La sfarsit se aseaza 2 foi si se ung usor cu ulei, presarandu-se apoi cu zahar. Se lasa la cuptor circa 1 ora, pana capata o culoare aurie. Se taie in bucati patrate si se presara zahar pudra vanilat. Se serveste rece. Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise