placinta cu mere

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • faina, oua, untura, smantana, zahar farin, zahar vanilat ,bicarbonat, sare
  • pentru unplutura:mere, zahar, zahar vanilat , scortisoara, pesmet, zahar farin

Mod de preparare

Coca se imparte in 2 parti egale , una din foi se asaza intr-o tava la cuptor. Merele rase se amesteca cu pesmet, zahar, scortisoara ,zahar vanilat si se pun intr-o tava la cuptor peste foaia coapta pe jumatate.

Se acopera cu cea de-a doua foaie si se baga la cuptor , la temperatura moderata.

Placinta coapta se pudreaza cu zahar farin si se lasa sa se raceasca apoi se portioneaza.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise