PLACINTA CU PASTRAMA,CARNACIORI SI CASCAVAL

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 G foi de placinta
  • 250 G carnaciori
  • 250 G pastrama
  • 300 G cascaval
  • 4 oua
  • 2 cepe
  • 1 leg marar
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Cureti ceapa de coaja, o speli si o tai marunt. Speli mararul si il tai fin. Intr-un bol, amesteci carnaciorii taiati rondele, pastrama si cascavalul taiate patratele, 4 galbenusuri, mararul si ceapa. Condimentezi cu sare, piper si la final incorporezi albusurile batute spuma. Ungi tava cu ulei, pui foaia de placinta, intinzi compozitia de mai sus, acoperi cu o alta foaie si dai la cuptor pentru 35-40 min.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise