Placinta cu piept de pui

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pachet foi de placinta
  • 3 bucati piept de pui fara os
  • 250 g ciuperci
  • 250 g cascaval ras
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 2 oua
  • 1 capatana de usturoi
  • marar si patrunjel verde, coriandru, scortisoara, magheran
  • sare, piper
  • 250 g iaurt

Mod de preparare

Pieptul de pui se da prin masina de tocat impreuna cu ceapa, usturoiul, ardeiul. Ciupercile se toaca marunt.Se amesteca cu ouale, cascavalul ras si condimentele si cu aceasta compozitie se umplu foile de placinta.

Se da la cuptor pana se rumeneste bine.

Se serveste cu sos de iaurt cu tahina - pasta de susan

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise