PLACINTA CU SPANAC

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru compozitie:
  • 2 kg spanac
  • 4 cepe
  • branza dupa gust
  • cascaval dupa gust
  • 2 oua
  • sare,piper,cimbru,tarhon,busuioc
  • Foi de placinta din comert sau facute in casa(puteti citi reteta de foi de placinta)
  • Aceasta reteta o puteti transforma in reteta de post folosind apa la uns placinta deasupra , branza de soia si cascaval de post.

Mod de preparare

Spanacul se curata,se spala foarte bine.Se opareste,se toaca marunt si se caleste cu ceapa taiata marunt,branza,cascaval,sare,piper,condimente.Cand se raceste se amesteca cu 2 oua si se umplu foile.Tava se unge foarte bine cu ulei.

Se intinde o foaie in tava si pe pereti.Se pune compozitia,se pune cealalta foaie si apoi se inveleste cu marginile de pe pereti .Se inveleste ca un plic.Se unge deasupra cu ou batut si spre sfarsit cu restul oului batut pentru a prinde o crusta.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise