Placinta cu sparanghel si ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 ceasca unt
  • 2 legaturi sparanghel,curatat si taiat betisoare
  • 6 catei de usturoi taiati marunt
  • 1/2 kg ciuperci albe ,proaspete,felii
  • 1 ceasca sos olandez
  • 1 pachet aluar frantuzesc

Mod de preparare

umplutura

Se topeste untul intr-un vas si se pune sparanghelul sa se inmoaie la foc cam 10 min.

Se pun ciupercile si usturoiul.

se fierbe totul pina ciupercile sint moi.

Se pune sosul olandez.

Intr-o forma de tarta se pune o foaie de aluat frantuzesc,umplutura si alta foaie deasupra(cele doua foi se lipesc intre ele pe margini.Foaia se inteapa

Se da la cuptor cam 30 min pina este foaia aurie

se lasa sa se raceasca putin si se taie.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise