Placinta cu sparanghel si ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 ceasca unt
  • 2 legaturi sparanghel,curatat si taiat betisoare
  • 6 catei de usturoi taiati marunt
  • 1/2 kg ciuperci albe ,proaspete,felii
  • 1 ceasca sos olandez
  • 1 pachet aluar frantuzesc

Mod de preparare

umplutura

Se topeste untul intr-un vas si se pune sparanghelul sa se inmoaie la foc cam 10 min.

Se pun ciupercile si usturoiul.

se fierbe totul pina ciupercile sint moi.

Se pune sosul olandez.

Intr-o forma de tarta se pune o foaie de aluat frantuzesc,umplutura si alta foaie deasupra(cele doua foi se lipesc intre ele pe margini.Foaia se inteapa

Se da la cuptor cam 30 min pina este foaia aurie

se lasa sa se raceasca putin si se taie.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise