Placinta cu vinete

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • aluatul
  • 250g unt
  • 1 pahar iaurt
  • faina cit cuprinde
  • umplutura
  • citeva vinete fierte si scurse(3-4 ,depinde de marime)
  • 1 ceapa tocata ,inabusita in ulei
  • 2 oua
  • o legatura de marar tocat
  • sare
  • 1 lingurita piper
  • pentru uns -un galbenus
  • putin susan

Mod de preparare

Aluatul se framinta si se da la rece ;din el se fac 2 foi umplutura se amesteca toate ingredientele bine . intr-o tava unsa se pune prima foaie ,se pune compozitia ,deasupra a doua foaie se unge cu ou , se presara cu susan si se da la cuptor cind este rumenita bine se scoate ,se lasa putin sa stea si se taie patrate

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise