Placinta de dovleac

Timp pregatire
105 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aluat:
  • 2 oua,
  • 14 linguri de zahar ,
  • 14 linguri de ulei ,
  • 14 linguri lapte,
  • faina cat cuprinde
  • un praf de copt.
  • Umplutura:
  • jumatate de dovleac, ras si pus un pic pe foc (daca este rotund puneti si putin zahar)

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele si se face o coca destul de tare ,cat sa se poata intinde usor .

Se intinde cate o foaie sipeste ea se pune dovleacul (puteti sa puneti si mere sau gem) si rulati ,apoi puneti in tava de cuptor .Vor iesi 5 rulade, le ungeti cu ou pe deasupra si le dati la cuptor pana se rumenesc.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise