Placinta de dovleac

Timp pregatire
105 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aluat:
  • 2 oua,
  • 14 linguri de zahar ,
  • 14 linguri de ulei ,
  • 14 linguri lapte,
  • faina cat cuprinde
  • un praf de copt.
  • Umplutura:
  • jumatate de dovleac, ras si pus un pic pe foc (daca este rotund puneti si putin zahar)

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele si se face o coca destul de tare ,cat sa se poata intinde usor .

Se intinde cate o foaie sipeste ea se pune dovleacul (puteti sa puneti si mere sau gem) si rulati ,apoi puneti in tava de cuptor .Vor iesi 5 rulade, le ungeti cu ou pe deasupra si le dati la cuptor pana se rumenesc.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise