Dovlecelul ras se amesteca cu sare si se lasa 30 minute intr-o sita sa se scurga bine.
Cuptorul se incalzeste la 200 grade.
Dovlecelul ras se scurge bine ( in mana ) de zeama si se pune intr-un castron. Se adauga: ceapa,branza,malaiul, piperul,menta,ouale, ulei si se amesteca bine, bine.
Se unge cu ulei o tava (25/35cm).
Se pune compozitia in tava si se coace 10-15 minute.
Ouale si laptele se bat bine si se pune compozitia peste placinta putin coapta. Se scade temperatura cuptorului la 180 grade ( sau 160 la aer) si se lasa sa se coaca inca 35-40 minute pana se rumeneste.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise