Placinta din ceapa

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Aluat foietaj - 800 gr
  • Ceapa - 1,5 kg
  • Kaizer sau costita afumata - 300 gr
  • Schweizer - 300 gr
  • Smantana - 400 gr
  • 5 oua
  • Ienibahar

Mod de preparare

Se taie costita cubulete si se caleste.

Se taie ceapa rondele si se adauga in tigaie, peste costita.

Se condimenteaza cu ienibahar si se caleste timp de 5 minute.

Se prepara un amestec din oua, smantana si schweizer.

Se aseaza aluatul in tava si se inteapa cu furculita.

Ceapa si costita se intind uniform pe toata suprafata, dupa care se adauga amestecul din oua, smantana si schweizer.

Se da la cuptor 30 de minute la 180 de grade.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise