Placinta in foietaj

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet de 1 kg foietaj
  • 1 kg branza de vaci
  • 200 gr zahar
  • 150 gr stafide
  • 3 linguri de gris
  • 6 oua
  • 1 aroma vanilie

Mod de preparare

Facem compozitia din branza de vaci pasata cu zaharul ouale si la sfarsit punem grisul si aroma. Prima foaie de foietaj o punem in cuptor la foc iute si cand este aproape coapta scoatem din cuptor. Adaugam compozitia si acoperim cu cealalta foaie de foietaj. Punem la cuptor pana cand se face foietajul si nu se mai lipeste nimic pe scobitoarea infipta in compozitie.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise