Placintele cu pui,cascaval si ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • un aluat foietaj 800 gr.
  • un piept de pui taiat marunt
  • 300gr. ciuperci
  • 100gr cascaval de tip moale
  • ~50 gr. seminte de susan
  • sare si piper

Mod de preparare

Mod de preparare:

1. se calesc ciupercile taiate preventiv pana scade toata zeama din ele si se pun intr-un strecurator sa se scurga de lichidul ramas.

2. se taie fisii subtiri cascavalul si carnea sau dati cascavalul prin razatoare, carnea se presara cu sare si piper.

3. se deruleaza aluatul si se decupeaza cu o cana cerculete.

4. se pune pe fiecare cerculet de aluat cate putin din fiecare ingredien,se lipesc usor marginile aluatului si se tapeaza cu o furculita de jur imprejur.

5. se pun pe o tava unsa cu unt si se presara cu susan.

6. se dau la cuptor la foc moderat pentru 30~40 de minute.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise