Placintele cu pui,cascaval si ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • un aluat foietaj 800 gr.
  • un piept de pui taiat marunt
  • 300gr. ciuperci
  • 100gr cascaval de tip moale
  • ~50 gr. seminte de susan
  • sare si piper

Mod de preparare

Mod de preparare:

1. se calesc ciupercile taiate preventiv pana scade toata zeama din ele si se pun intr-un strecurator sa se scurga de lichidul ramas.

2. se taie fisii subtiri cascavalul si carnea sau dati cascavalul prin razatoare, carnea se presara cu sare si piper.

3. se deruleaza aluatul si se decupeaza cu o cana cerculete.

4. se pune pe fiecare cerculet de aluat cate putin din fiecare ingredien,se lipesc usor marginile aluatului si se tapeaza cu o furculita de jur imprejur.

5. se pun pe o tava unsa cu unt si se presara cu susan.

6. se dau la cuptor la foc moderat pentru 30~40 de minute.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise