- Visinele se spala, se scot samburii, se presara cu zahar si se lasa cca o ora.
- In acest timp se prepara un aluat nu prea tare din smantana, faina si sare si se framanta bine.
- Se intinde o foaie nu prea subtire si se taie in patrate cu latura de 12-15 cm.
- Se pune pe fiecare patrat o lingura din visinele scurse de zeama si amestecate cu pesmet, se intorc colturile si se preseaza putin la mijloc si pe margini ca sa ramana lipite.
- Se ung cu ou batut, se aseaza pe o tava presarata cu faina si se coc la foc iute. Cand sunt gata, se presara din belsug cu zahar pudra.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise