Placintele impaturite

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1ou
  • 6linguri ulei
  • 6linguri de lapte
  • 350g faina
  • sare.

Mod de preparare

Amesteci toate ingredientele si faci un aluat pe care-l imparti in 10 bucati. Fiecare dintre cele 10 bucati o intinzi si o impaturesti de 3 ori. Apoi dupa a treia impaturire pui fiecare bucata sa se prajeasca in baie de ulei incins.

Le servesti cu telemea rasa sau cascaval. Merg la un pahar de bere rece.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise