Platou delicios de post

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3-4 ciuperci pleurotus
  • 300 g branza de soia - tofu
  • 4 cartofi mari
  • faina
  • pesmet
  • sare, piper, usturoi, marar
  • ulei de masline

Mod de preparare

Ciupercile se dau prin faina si pesmet si se prajesc in ulei.
Cartofii taiati rondele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scurg se dau si ei prin pesmet picant si intr-un vas termorezistent uns cu grasime se pun alternativ straturi de cartofi, branza de tofu rasa si ciuperci. Din usturoi se face un mujdei care se toarna pe deasupra. Se da la cuptor.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise