Plicuri cu carne

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru
  • 1 rulou de aluat fraged
  • 2 cepe mari
  • 3 linguri ulei
  • 200g carne tocata de vita sau de pui
  • 10g sunculita taraneasca afumaa
  • 1 lingurita vegeta 1 ou
  • 2 linguri smantana
  • 4 felii cascaval
  • 4 felii branza pentru sandwiciuri (vezi foto 2)
  • 1 legatura marar

Mod de preparare

Se taie ceapa julien (fidelute).

Se caleste 3 min in ulei incins.

Se adauga Vegeta, carnea tocata, sunculita taiata marunt, smantana si se mai lasa 5 min.

Se trage de pe foc, se raceste si se adauga un ou si mararul tocat marunt.

Se amesteca bine.

Se intinde foaia de luat si se taie in patru.

Pe fiecare patrat se pune in ordine felia de cascaval, 2 linguri de compozitie cu carne, felia de branza.

Se pliaza ca un plic sau ca o punguta si se da la cuptor (care a fost incins in prealabil la foc mediu) 20 min.

Se mananca cald cu multa smantana sau reci ca aperitiv.

Atentie, nu adaugati deloc sare!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise