Se bat cele 6 oua cu zaharul, chiar si cu mixerul, se adauga coaja de lamaie rasa, sare si se bate pana se obtine o compozitie cremoasa. Treptat se adauga faina amestecata cu drojdia (bicarbonatul), smantana se amesteca bine. La urma se adauga untul topit si se continua a omogenizare. Se toarna compozitia intr o tava de forma dorita, unsa cu margarina si tapetata cu faina si se da la cuptor pt 50 min. Intre timp se bate albusul cu o furculita, se adauga zaharul pudra treptat, amestecand cu o lingura de lemn. Se pun cateva picaturi de zeama de lamaie si se amesteca pana se obtine o compozitie cremoasa. Se toarna peste plum cake si un unge omogen. Se decoreaza dupa gust.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise