Polpettone de verdure

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g cartofi fierti
  • 250g fasole pastai-fiarta
  • 2 oua
  • sare,piper,pesmet-5-6 linguri
  • 3-4 linguri parmezan sau cascaval mai putin afumat

Mod de preparare

Cartofii si fasolea se dau prin masina de tocat(nu prin robotul de bucatarie);se amesteca cu ouale,cascaval sau parmezan,3 linguri de pesmet,sare,piper;

Se aseaza intr-o tava sau in 2 forme de cozonac,se niveleaza,se trece cu furculita pe desupra,se presara restul de pesmet,se introduce in cuptor 170°C timp de 45minute,controlandu-l din cand in cand;

Se poate taia felii sau patrate romburi,dupa preferinta dvs

Va doresc pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise