Polpettone de verdure

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g cartofi fierti
  • 250g fasole pastai-fiarta
  • 2 oua
  • sare,piper,pesmet-5-6 linguri
  • 3-4 linguri parmezan sau cascaval mai putin afumat

Mod de preparare

Cartofii si fasolea se dau prin masina de tocat(nu prin robotul de bucatarie);se amesteca cu ouale,cascaval sau parmezan,3 linguri de pesmet,sare,piper;

Se aseaza intr-o tava sau in 2 forme de cozonac,se niveleaza,se trece cu furculita pe desupra,se presara restul de pesmet,se introduce in cuptor 170°C timp de 45minute,controlandu-l din cand in cand;

Se poate taia felii sau patrate romburi,dupa preferinta dvs

Va doresc pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise