Portofele cu ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 piept de pui;
  • 6-7 ciuperci;
  • 1 ceapa mica;
  • 2 felii branza topita;
  • 200 ml supa ;
  • 1 lingura unt;
  • condimente, patrunjel.

Mod de preparare

Se caleste ceapa in unt impreuna cu ciupercile curatate, spalate si taiate felii. Separat tai pieptul pe lung, bate bine ca pe snitele. Se aseaza pe fiecare bucata de carne cate o felie de branza topita, lingura de ciuperci, apoi se ruleaza usor si prinse cu o scubitoare sa nu se desfaca. Se pun in tava, se stropesc cu supa si se da la cuptor 30-40 min.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise