Potcoava cu cascaval

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pt aluat:
  • 250 g faina
  • 1 praf de copt
  • 30g margarina sau unt
  • 100 ml lapte
  • 100 ml apa
  • sare
  • putin ulei
  • Pt umplutura:
  • 150 g cascaval
  • 4 castraveti murati taiati marunt
  • 1 ceapa taiata marunt
  • 1 ardel taiat marunt
  • 8 masline
  • gogosar taiat marunt

Mod de preparare

Aluatul se pregateste astfel:

Intr-un vas amesteci faina,praful de copt si untul.Amesteci lasptele cu apa si putina sare si le adaugi peste faina.

Framanti un aluat mole.Se pune aluatul pe o planseta data cu faina si se intinde sub forma dreptunghiulara de 1 cm grosime.

Umplutura se pregateste astfel:

Se tau toate ingredintele marunt sau prin razatoare, se amesteca toate si se intinde peste compozitia de aluat.Faci aluatul sul si il pui intr-o tava unsa, dandu-i forma unei potcoave pe care o crestezi din 2 in 2 cm.

Presari deasupra casul ras si coci potcoava timp de 40 de min.

Servesti potcoava calda, e delicioasa si satioasa.

Pofta Buna!!!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise