Aluatul se pregateste astfel:
Intr-un vas amesteci faina,praful de copt si untul.Amesteci lasptele cu apa si putina sare si le adaugi peste faina.
Framanti un aluat mole.Se pune aluatul pe o planseta data cu faina si se intinde sub forma dreptunghiulara de 1 cm grosime.
Umplutura se pregateste astfel:
Se tau toate ingredintele marunt sau prin razatoare, se amesteca toate si se intinde peste compozitia de aluat.Faci aluatul sul si il pui intr-o tava unsa, dandu-i forma unei potcoave pe care o crestezi din 2 in 2 cm.
Presari deasupra casul ras si coci potcoava timp de 40 de min.
Servesti potcoava calda, e delicioasa si satioasa.
Pofta Buna!!!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise