PRĂJITURĂ CU CACAO

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • O ceaşcă de lapte
  • o ceaşcă de zahăr
  • 2 ceşti de făină
  • 3 ouă
  • 100 gr. unt(sau margarină)
  • 50 gr. cacao
  • 1 linguriţă bicarbonat
  • o mâna de miez de nucă
  • ulei şi făină pentru uns şi pudrat tava.

Mod de preparare

Se amestecă ouăle cu zahărul, apoi se adaugă cacaoa, oceaşcă de făină, se amestecă şi se mai adaugă laptele, cealaltă parte de făină şi bicarbonatul. Se amestecă bine compoziţia şi se pune în tava unsa şi tapetată cu făină. Deasupra se miez de nucă tăiată.Se dă la cuptor şi se coace trei sfert de ora la foc potrivit.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise