Se freaca untul cu zaharul, dupa care se adauga galbenusurile, ciocolata topita, nucile pisate, faina, praful de copt si apoi albusurile spuma. Se toarna compozitia intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu faina. Se lasa blatul la cuptor 30 min. Separat se inmoaie gelatina in apa rece. Se adauga lichiorul si, cand incepe sa se lege, se pune frisca batuta. Dupa ce s-a racit blatul, se taie in doua. Se unge primul blat cu o parte din crema de frisca, se aseaza al doilea blat si se unge cu restul de crema. Se rade deasupra ciocolata. Se serveste numai dupa ce a stat la rece cel putin 1 ora.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise