Prajitura

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 2 iaurturi
  • 2 si jumate pahar zahar
  • 1 si jumatate pahar ulei
  • 5 pahare faina
  • putina sare
  • coaja de lamaie
  • fructe dupa preferinta
  • 2 praf de copt. Toate masurile se masoara cu cutia de la iaurt.

Mod de preparare

Se bat ouale antregi cu zaharul, se adauga uleiul, iaurtul, sarea, coaja de lamaie, praful de copt si la urma faina. Se pune coca intr-o tava mare si deasupra se pun fructe dupa preferinta. Este foarte buna si foarte usoara.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise