Prajitura

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua.250 g zahar.1 pahar frankcafea sau cacao concentrate
  • 200 g unt.300 g biscuiti.

Mod de preparare

Se aseaza ouale intregi intr-un vas impreuna cu zaharul si se bat la focul incet pina ce se ingroasa.Se adauga frankcafea sau cacao si se bate mai departe pina ce devine o crema de grosimea smintinei.Separat freaca untul spuma si se amesteca cu crema fiarta ce s-a racit.Se adauga putin rom.Se taie marunt biscuitii si se amesteca cu crema.Se toarna compozitia intr-o forma de chec si se aseaza in frigider.Dupa citeva ore se scoate pe o farfurie si se acopera cu frisca peste care se pudreaza cu cacao

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise