prajitura a cluj

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3pachete de bicuiti Petit Beure
  • 5 mere mari
  • 1 crema de cremsnit
  • 1 plic de praf de frisca
  • cacao
  • 1 esenta de rom
  • 1 ciocolata neumpluta

Mod de preparare

Se face un sirop din 250gr de apa,2linguri de cacao,esenta de rom i se da la rece.

Se face crema de cremsnit si se da la rece.

Se curata merele de coaja,se dau pe razatoarea mica si se pun intr-o sita pentru a se stoarce de zeama.

Este nevoie de o tava potrivita,in care se aseaza un strat de biscuiti,se insiropeaza,apoi se mai puneun strat si se insiropeaza.Peste biscuiti se pune un strat mereapoi crema,apoi frisca si la urma se rade ciocolata

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise