prajitura a cluj

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3pachete de bicuiti Petit Beure
  • 5 mere mari
  • 1 crema de cremsnit
  • 1 plic de praf de frisca
  • cacao
  • 1 esenta de rom
  • 1 ciocolata neumpluta

Mod de preparare

Se face un sirop din 250gr de apa,2linguri de cacao,esenta de rom i se da la rece.

Se face crema de cremsnit si se da la rece.

Se curata merele de coaja,se dau pe razatoarea mica si se pun intr-o sita pentru a se stoarce de zeama.

Este nevoie de o tava potrivita,in care se aseaza un strat de biscuiti,se insiropeaza,apoi se mai puneun strat si se insiropeaza.Peste biscuiti se pune un strat mereapoi crema,apoi frisca si la urma se rade ciocolata

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise