Blat : Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se amesteca cu zaharul , zaharul vanilat si esenta.
Se adauga faina, apoi albusurile batute spuma.Se toarna in tava tapetata si se lasa la cuptorul preincalzit 15 minute.
Crema: Se amesteca intr-un vas galbenusurile,zaharul, cacaua, faina .Se adauga laptele putin cate putin. Se pune vasul la foc mic si se amesteca incontinuu pana se obtine o crema ingrosata.Se da deoparte si se adauga untul, amestecandu-se energic.
Crema se pune fierbinte peste blatul scos din cuptor.
Glazura de bezea: Se bat spuma albusurile cu zaharul. Separat se caramelizeaza 3-4 linguri de zahar si se toarna fierbinte peste bezea, amestecandu-se rapid..sa nu se formeze krantz din caramel.
Glazura de bezea se toarna peste crema de ciocolata si deasupra se adauga nuci macinate.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise