PRAJITURA AURICA

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pt.foi:3 linguri de miere
  • 6 galbenuse
  • 2 linguri zahar
  • praf de copt
  • faina cat cuprinde. Pt.crema:6 albuse
  • 10 linguri zahar
  • 12 linguri zahar ars
  • nuci prajite.

Mod de preparare

Foile:se amesteca toate ingrendientele si se framanta un aluat care sa se poata modela.Se fac 3 foi si se coc. Crema:albusurile se bat spuma cu cele 10 linguri de zahar pe abur,apoi se adauga zaharul ars si nucile tocate. Se umple foile.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise