Prajitura Brownies

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g ciocolata (100g cu lapte+100 g amaruie)
  • 100 g unt
  • 150 g zahar
  • 2 oua
  • 100 g faina
  • 1 cana nuci taiate bucati
  • 1 praf de sare
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 lingurita praf de copt

Mod de preparare

Se topeste untul si ciocolata. Ouale intregi se bat cu zaharul pana isi dubleaza volumul,praful de sare si vanilia si se adauga in ciocolata topita. La final se pun faina amestecata cu praful de copt si nucile.

Se toarna compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si se coace 45-50 de minute la 150 grade.

Se lasa la racit o zi.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise