Prajitura casei

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • blat: 8 albusuri, 1 cana zahar, 200g nuca macinata
  • CREMA: 200 ml. apa, 4 nesuri, 6 linguri de zahar pudra, 200g ciocolata de menaj, 8 galbenusuri, 600ml. frisca si 2 esente de rom

Mod de preparare

Blatul: se amesteca toate ingredientele si se coace intr-o cratita unsa.

Crema: se pun intr-un ceaun (pt. a nu se lipi) 200ml. apa, se pun restul de ingrendiente de mai sus de la crema si se mai pune si ciocolata de menaj, se lasa sa se topeasca, se adauga galbenusurile.

Cand se da jos de pe foc, dupa ce s-a racit, se pune esenta si frica batuta, se da la rece.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise