Prajitura casei

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blat
  • -4 oua
  • -8 linguri zahar
  • -8 linguri faina
  • -1 ceasca ulei
  • -1 mar
  • -sare
  • -esenta rom
  • -cacao
  • Glazura
  • -10 lingurite zahar
  • -2 linguri cacao
  • -1 lingura margarina
  • -nuca de cocos

Mod de preparare

Blatul:

-albusurile+zaharul+sare se bat spuma

-galbenusurile se amesteca cu uleiul

-faina se amesteca cu praful de copt

Se in corporeaza toate si se pun in tava.

Deasupra se pune marul taiat cubulete si stropit cu esenta de rom si se baga la cuptor la foc mic circa 30 minute.

Glazura:

-se pune zaharul cu apa si margarina intr-un vas la foc mic amestecandu-se continuu pana se topeste zaharul apoi se pune nuca de cocos si se orneaza prajitura

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise