BLAT: 4 galbenusuri se freaca cu 200 gr zahar, se pun 12 linguri de coca-cola, un pachet praf de copt stins cu zeama de lamaie, 200 gr faina, 1 lingura cacao si 6 albusuri. Se da la cuptor.
CREMA: 300 gr lapte amestecat cu 4 linguri faina se fierbe cu 100 gr zahar. Dupa ce s-a racit, se adauga 250 gr unt, 100 gr nuca de cocos si 2 pachete de zahar vanilinat. Blatul se taie in doua si se pune crema.
GLAZURA: 8 linguri zahar praf, 2 linguri cacao, 1 lingura ulei, 2-3 linguri apa fiarta se amesteca bine si se toarna imediat peste blat.
POFTA BUNA!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise