Prajitura Coca-Cola

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • BLAT: 4 galbenusuri, 200 gr zahar, 12 linguri de coca-cola, un pachet praf de copt stins cu zeama de lamaie, 200 gr faina, 1 lingura cacao si 6 albusuri. Se da la cuptor.
  • CREMA: 300 gr lapte, 4 linguri faina, 100 gr zahar, 250 gr unt, 100 gr nuca de cocos si 2 pachete de zahar vanilinat
  • GLAZURA: 8 linguri zahar praf, 2 linguri cacao, 1 lingura ulei, 2-3 linguri apa fiarta

Mod de preparare

BLAT: 4 galbenusuri se freaca cu 200 gr zahar, se pun 12 linguri de coca-cola, un pachet praf de copt stins cu zeama de lamaie, 200 gr faina, 1 lingura cacao si 6 albusuri. Se da la cuptor.

CREMA: 300 gr lapte amestecat cu 4 linguri faina se fierbe cu 100 gr zahar. Dupa ce s-a racit, se adauga 250 gr unt, 100 gr nuca de cocos si 2 pachete de zahar vanilinat. Blatul se taie in doua si se pune crema.

GLAZURA: 8 linguri zahar praf, 2 linguri cacao, 1 lingura ulei, 2-3 linguri apa fiarta se amesteca bine si se toarna imediat peste blat.

POFTA BUNA!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise