Prajitura cu alune

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50ua
  • 180gr. zahar
  • 2plicuri cu zahar vanilinat
  • 90gr. fulgi de ciocolata
  • 100gr. faina
  • 1praf de copt
  • 100gr. alune tocate
  • 50gr. unt; pentru glazura:2linguri de cacao
  • 100gr. zahar pudra
  • 2linguri de ulei
  • 2 linguri cu apa;

Mod de preparare

Se bat cu mixerul ouale , zaharul si zaharul vanilinat. se adauga faina amestecata cu praful de copt,fulgii de ciocolata si alunele tocate. se toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina.Se coace la cuptor timp de 45min.Intre timp , se amesteca zaharul pudra cu cacaoa, se adauga apa calda si se amesteca pina se obtine o crema groasa. Apoi , se pune treptat uleiul. Dupa ce prajitur as-a copt, se intinde deasupra glazura .Se pot orna bucatile de prajitira cu diverse forme din zahar.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise