prajitura cu ananas

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conserva de ananas rondele
  • 150gr unt
  • 150gr zahar
  • 150gr faina
  • 3 oua
  • 1 lingurita praf de copt

Mod de preparare

Se bat albusurile spuma, apoi adaugam galbenusurile, zaharul, untul topit le amestecam putin, apoi adaugam faina amestecata cu praf de copt si obtinem un aluat mai dens pe care-l rasturnam intr-o forma rotunda sau de care avem, unsa si tapetata cu faina, si nivelam sa fie aluatul egal peste tot, deasupra punem feliile de ananas scurse de zeama.

Dupa ce s-a copt se pudreaza cu zahar pudra.

Cuptorul de preferat sa fie incalzit.

POFTA BUNA!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise