Prajitura cu biscuiti

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pachete de biscuiti
  • 1 pachet de crema de ciocolata
  • 1 pachet de crema de vanilie
  • 2 cani de lapte dulce (fiert si racit)
  • stafide
  • nuca de cocos

Mod de preparare

Se prepara cremele. Fiecare plic de crema cu o cana de lapte rece (de la frigider), cu mixerul 3 minute, cand crema este consistenta se pot adauga cateva stafidele. Se aseaza un rand de biscuiti intr-o tava, peste care se pune un strat de crema, inca un rand de biscuiti si cel de-al doilea strat de crema, apoi se intinde crema bine si se cerne peste tot nuca de cocos rasa. Se baga la frigider unde se tine 3-4 ore. Se poate servi ornata cu frisca.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise