Prajitura cu biscuiti

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 60buc bisciuti populara
  • 1pachet margarina pt prajituri
  • cacao
  • zahar
  • 2 plicuri budinca cacao

Mod de preparare

Se ia o tava de aragaz se imbraca cu biscuiti [30buc],peste biscuiti se toarna fierbinte budinca preparata dupa instructiunile de pe plic la care se mai adauga si 3/4 pachet margarina.Se pun si restul de biscuiti [30buc].Se fierb 100 ml apa ,se pune cacao si zahar dupa gust ,se ia de pe foc si se pune margarina ramasa,dupa ce s-a topit margarina se toarna peste biscuiti.Se da la rece cateva ore.Dupa preferinta se poate imbraca cu frisca. POFTA BUNA !

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise